======================================================================================================

dilluns, de febrer 12, 2007

Tu i la vida moderna: consell número 2


A Barcelona es celebra el 3GSM i les grans multinacionals ens esclafen amb el rodet de les seves novetats tecnològiques d'últimíssima generació. Si ets dels qui pensa que mai et compraràs un telèfon mòbil amb càmera Cinemascope, so quadrifònic, gestor de constants vitals, termomix de sèrie i aparell integrat de fel·lació i/o cunnilingus, no et resisteixis a la modernitat. També et vas voler resistir a dir-li "terrosset de sucre" a la teva parella i ara ja ni recordes el seu nom de pila.

HI HA COSES A LES QUE UN HOME NO POT DIR QUE NO.

Rendeix-te i gaudeix del simple paper de consumidor tecnològic que t'ha tocat viure.
Pensa que, al cap i a la fi, seria pitjor ser jueu i viure a Varsòvia l'any 1940.

9 comentaris:

Unknown ha dit...

El que no acabo de comprendre és per què cony presenten avui els mòbils que no comercialitzaran fins d'aquí a cinc anys, i no usarem fins d'aquí set...


Les putes de barcelona faran el seu agost, això sí.

Senyor Giménez ha dit...

I els taxistes, que esperen a la sortida de la fira amb cartells que diuen "Riviera" (o el puticlub que ara estigui de moda, que no sé quin és, la veritat)

Unknown ha dit...

El Riviera és un clàssic que no mor mai, a 15 minuts de la fira en cotxe. La resta es distribueixen per Barcelona, en qualsevol antre.

Tot i que he de dir que la setmana passada vaig tenir la ocassió de conèixer a un parell de prostitutes amb bastantes hores de vol a l'entrecuix i s'han de tenir ganes de dona per enllitar-s'hi.

Senyor Giménez ha dit...

Jo "gaudeixo" pràcticament cada dia de les vistes de les que s'ofereixen a Nàpols/Almogàvers i rodalia.
Em faig creus que puguin tenir clients, però en tenen.

Unknown ha dit...

Doncs parlant amb elles a un se li treuen les ganes del tot.

L'huracà pensador ha dit...

Essent un dels sectors econòmics més potens de l'actualitat, tota aquesta petuleia de la telefonia mòbil dubto que visitin putes tan gastades; més aviat deuen anar a les de "luju", no?

Senyor Giménez ha dit...

Hi ha molt de pervertit, senyor Huracà.

Anònim ha dit...

A sobre porto un mòbil que fa dos anys ja era una merda. I perquè el regalava l'amena, que sino...
Un mòbil, serveix per parlar. Tota la resta son gilipollades.
Que farden molt i son molt cools, això sí.
Per cert, quina gilipollada de fira, que es diu 3GSM, quan el GSM hauria d'estar jubilat des de fa uns 5 anys com a mínim.

Les putes de Barcelona son molt xungues. Jo en veig una al carrer cada nit quan torno a casa, i em sembla que no sap què és canviar-se de roba.

Senyor Giménez ha dit...

Quan em canvii de mòbil estic per comprar-me un Vodafone d'aquests per iaios amb els botons grossos i la tecla especial per trucar l'ambulància. Això sí que seria preparar-se pel futur.