======================================================================================================

divendres, de març 09, 2007

Tu i la vida moderna: consell número 4


Quan senti o vegi l'eslògan "EL MENJAR DE LA MARE PER EMPORTAR", pensi que no es refereix a la seva mare, que li prepara amb amor productes naturals acabats de comprar al mercat i els cuina per a vostè segons la tradició que va aprendre de la seva mare, i de la mare de la seva mare i de la mare de la mare de la seva mare...

Quan senti o vegi l'eslògan "EL MENJAR DE LA MARE PER EMPORTAR" recordi: es refereix a una mare que no sap cuinar, que tot ho compra precuinat i que, a sobre, no sap ni escalfar-ho com Deu mana al microones.
Després no digui que no l'hem avisat.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

La cuina per emportar de qualitat és un d'aquells mites que cal trencar, juntament amb els yogurts de La Fageda i els quicos naturals del Caprabo (aquells de 6 euros 250 grams).

L'huracà pensador ha dit...

Ja té raó, ja... Hi ha mares que no tenen ni puta idea de cuinar (com molts pares). Jo proposo l'slogan : "Nostrum: el menjar fet amb desgana per a gent amb molta gana!"

Senyor Giménez ha dit...

O per fer-ho més familiar i realment proper al que seria una mare, podria ser "Nostrum: no t'aiequis de la taula fins que no t'ho acabis" o "Nostrum: menja i calla"