======================================================================================================

dijous, d’abril 26, 2007

Pagès

Dilluns vaig visitar la pagesia catalana, tota ella, en ple, i en vaig treure unes boniques fotografies (i algunes més que són Top Secret)




Vist així, no sembla "tan fiero el león como lo pintava".
Això sí, hi vaig trobar a faltar les excursionistes calentes d'en Conrad Son.


Avui, i seguint la setmana de reconciliació amb aquest món que s'estèn més enllà de les autopistes i els gegants de vidre i acer, he tingut el plaer de dinar amb el senyor Gené, que m'ha transmés el seu amor pel món de pagès i la certesa de que potser sí que és dur viure en un entorn eque no està asfaltat, però potser no ho és tant com em pensava. Lo Genè m'ha transmés entusiasme per una forma de vida que ara, per raons professionals, m'interessa molt conèixer, i he d'agraïr-li molt aquesta injecció d'energia. M'ha confirmat coses que ja imaginava, i això s'agraeix el doble.
A més, he pogut comprovar que és un gran orador, capaç de convèncer amb el verb sense avorrir. Senyor Genè, Catalunya necessita homes com vostè. Gràcies pel seu temps, espero que aquest dinar no sigui l'últim.

Aquesta està sent una setmana instructiva, sí senyors.

9 comentaris:

mrpage ha dit...

M'alegro que hagi descobert que no tot són semàfors i asfalt. Espero que segueixi visitant tot el que envolta Barcelona.

Interessant també el Blog Tour que estan realitzant tots ultimament.

Anònim ha dit...

Calli, calli, que ara "me se" cau la llagrimeta.

I estigui tranquil, que de temps me'n sobra molt. Cregui'm quan li digui que ha estat un molt agradable dinar (sense mariconeo), que jo també espero que no sigui l'últim i que li agraeixo molt que hagi convidat vostè (doncs a la cartera ara m'hi fixo que només duia 5 euros i la targeta del peluquero).

Magnífiques les fotos de "El Gimene Tour 2007". Ara només en falta una d'una aranya elefant, però suposo que per això s'haurà d'esperar a l'agost.

Anònim ha dit...

Jo em vaig baixar les excursionistes calentes. Per desgràcia no és que fos en català, sinó que era doblada al català. Una decepció.

mrpage ha dit...

Si voleu veure autèntic sexe en català us recomano que us baixeu el video de INEF de Lleida. 100% casolà, 100% en català. És magnífic.

Unknown ha dit...

El de l'INEF el vaig veure, però enm va fer pena la pobre parelleta, que al cap i a la fi es dediquen al sexe oral en un cotxe de la forma més desenfadada.

Conrad Son es un farsant, i Les excursionistes calentes un horror.

Senyor Giménez ha dit...

Conrad Son és un humorista de la mateixa nissaga que Paco Martínez Soria o Marianico el Corto.

Questionaire ha dit...

Jo conec un que dobla algun dels actors porno de Les excursionistes calentes. I estic d'acord, en Conrad Son és un farsant i aquesta pel·li (?) és una merda com un braç de gitano. Per cert, Gimene, tinc una camisa taronja igual que la que surt a la mitja foto del post del Dylan,la del Desigual.

Senyor Giménez ha dit...

I segur que se la va comprar, igual que jo i 25.000 més, pensant que tenia una disseny súper original.

Però oi que ès cómoda i molona?

Questionaire ha dit...

pozí.