======================================================================================================

dimarts, d’abril 17, 2007

Que provin amb una mamada
El chocolate es más excitante que un beso apasionadoLONDRES (AFP-Yahoo) - Un beso puede ser más romántico e inspirar poemas y boleros, pero no es tan excitante como el chocolate derretido en la lengua, asegura un estudio publicado este lunes por científicos británicos.

Un equipo de investigadores dirigido por el psicólogo David Lewis, del centro de investigación Mind Lab, efectuó el estudio comparativo que demostró la superioridad del chocolate sobre el beso, incluso el más apasionado. En aras del estudio científico, varias parejas de jóvenes, a quienes se les colocó electrodos en la cabeza y monitores cardíacos, derritieron trozos de chocolate oscuro en sus bocas y luego se besaron, con pasión. Los resultados fueron tajantes: el chocolate duplicó los latidos cardíacos de los 12 voluntarios, todos veintiañeros, lo que llevó a los científicos británicos a concluir que la excitación provocada por el chocolate es mayor que la generada por el beso. Según los resultados del estudio, el estímulo causado por el chocolate oscuro o amargo fue en muchos de los participantes "hasta cuatro veces tan prolongado como el beso más apasionado", y afectó todas las regiones del cerebro.


Ja no saben com fer-s'ho perquè practiquem l'abstinència sexual en comptes de fer servir mètodes profilàctics com el preservatiu.
Sí estic segur que aquest estudi només pot tenir un orígen, l'Esglèsia Católica!!!!!!!!!!!!!!!

Sr. Benedicte: perquè no me la xupa ben untada de Nutella, a veure què sent?

Jo, mentrestant, seguiré amb els meus hàbits de sempre, xocolata i sexe, que podríem resumir en una sola paraula: XOXOLATA.

PD: sí, és una entrada bastant grollera, però és que quan en toquen el que no sona...

8 comentaris:

albert ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
albert ha dit...

Home, jo entre una mamada i un coulant de xocolata ben fet tindria dubtes en que quedar-me, eh?!

Pansete ha dit...

D'aixonseees... ¿diu alguna cosa l'estudi sobre els "besos negros"?

Lo Gené ha dit...

Jo ja no sé si la xocolata, però una mariscada com Déu mana...

El Gimene ha dit...

Dubto que hi hagi res millor que una mamada, i miri que m'agrada la xocolata.
"Culant de xocolata" és la manera fina de dir "beso negro"?

ojoporojo ha dit...

Aquest estudi em sembla una piltrafa !
Si a un petó o morrejada hi afegeixes llet condensada, o mermelada de prunes, o salsa de romesco, o un xàfec com Déu mana, o un parell de brases ben roents segur que els batecs del cor també pugen i ratllen el límit. Llavors què hauriem de dir; que és més excitant un petó amb romesco o amb un amb xocolata ?

Si el resultat fos el mateix resultaria que el mínim comú múltiple és el petó + alguna novetat afegida. En fi, ja ho diuen, que en la varietat està el gust !

Pansete ha dit...

La ciència INvoluciona que és una barbaritat...

Doc Moriarty ha dit...

Aquí ningú parla de l'ass to mouth.