======================================================================================================

dijous, de maig 17, 2007

De bona llet

En el meu periple camperol, avui portaré a terme un acte suicida.
Avui mateix en Joan, el simpàtic veterinari que tots desitjaríem pels nostres rumiants, m'ha regalat un litre i mig de llet de vaca acabada de munyir. Prescindint de la seguretat que habitualment ens proporcionen les sigles UHT, em disposo, amb gran valentia, a tastar-la un cop bullida.

La foto mostra la llet acabada de bullir.


Mmmmmmmmh! Realment bona, me l'estic fotent sola, sense Cola Cao (bé Lidl Cao), i és sensacional!

Però ara em pregunto...

Podrà aguantar el meu cos tanta puresa?

Com diria un "toreador", "que Dios reparta suerte".

10 comentaris:

mrpage ha dit...

A mi la llet, si no surt del Tetra Brick, em fa una mica de recel.

Que li vagi de gust i no cal que em convidi. Prefereixo orxata La Vicenteta.

set sota zero ha dit...

Per si de cas li recordo el telèfon d'urgències mèdiques: 061

Senyor Giménez ha dit...

Han passat quasi 12 hores i estic bé. Això sí, m'han crescut uns pels al pit que semblen roures.

Unknown ha dit...

Crec que només vaig beure llet acabada de munyir quan tenia 8 o 9 anys. Em va semblar una pasterada calenta.

Digue'm ubanita.

Senyor Giménez ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Senyor Giménez ha dit...

Ahir, quan van donar-me l'ampolla de llet, no vaig poder deixar de pensar en aquest gag.

Anònim ha dit...

Mentre no s'hi haguessin fet una palla abans de dur-li l'ampolla rai.

Anònim ha dit...

A la llet acabada de munyir va bé posar-li una mica d'aigua per a tallar el sabor tant fort que té. Va a gustos.

Això sí, vostès no han vist com estan els tancs on es guarda la llet. Per sobre hi floten milers de mosques i es netegen amb metanol. Gran.

Senyor Giménez ha dit...

Hola, 48 hores després... segueixo viu.

mrpage ha dit...

I nosaltres ens n'alegrem.

En tot cas, que la seva senyora ens mantingui informats si alguna cosa falla en els pròxims dies.