======================================================================================================

dissabte, de maig 12, 2007

Jo piratejo WI FI (i més coses)

És broma, jo no piratejo

Ho faig, ho reconec.
Diguin-me que sóc un penques, però ho faig.

Creuen que cal que vagi a l'Esglèsia a confessar-me?

De fet... es podria considerar delicte?

Hauria d'entregar-me a la SGAE?




Em flipa que la SGAE no tingui la seva pròpia xarxa protegida per contrasenya, això sí, no m'empasso que hagin aconseguit connectar-se: no han ensenyat com la connexió era correcta i com l'emule baixava música a sac. Aquests nois que han fet el vídeo haurien de saber que a la tele el que no ensenyes, no existeix.

Però segueixo amb el fil principal:

¿Hauria de sortir abans d'iniciar-se Windows (o MAC OS) un d'aquells anuncis que em diuen que sóc un lladre? Diré encara més: ¿Haurien de cobrar-me un cànon a través del rebut de FECSA perquè saben que utilitzo el subministrament elèctric per piratejar productes amb copyright? ¿Haurien de cobrer-li també a la iaia del costat, que no té ni punyetera idea de què significa baixar-se una pel·li de l'Ares o l'Emule?

I em pregunto perquè Aznar no va parlar d'això quan anava amb dues copes de més. Ho dic perquè estic segur que ell pensa "¿quien es usted para decirme a mí si puedo piratear o no puedo piratear?"
Potser és que "Ansar" no està informatitzat? I si no ho està, ¿és perquè no arriba a tant o perquè el seu coneixement tecnològic és de la mateixa època que el seu pensament polític?


En tot cas, sóc un penques?

Mentres hi reflexionen els deixo amb uns instants de publicitat, perquè
després ningú m'acusi de ser mala persona amb el pobre Luis Cobos.



I pràcticament m'acomiado per avui amb un vídeo divertit de veure.



Confessió final: què més voldria jo que no haver de piratejar, però és que si no ho fes hauria de deixar de menjar... o conformar-me amb accedir a la cultura exclusivament a través de la oferta
en obert de la nostra meravellosa indústria televisiva i radiofònica. Segur que al poder polític li semblaria fantàstic que només poguessin accedir a la cultura els que la poguessin pagar. Així l'ordre de les coses tal i com han estat en els milers d'anys que ens han precedit no canviaria mai: la cultura pels rics, i pels pobres... pa i circ.

PD: ja sé que no hauria de piratejar wi fi, que el veí no té la culpa de la meva necessitat de productes culturals protegits per copyright, així que quan pugui robaré un router sense fils al Carrefour.

Ho prometo.



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sobre el vídeo dels dos notes: No me creo nah.

Referent a si ets un penques: Si li robes ample de banda al veí, no ho ets, vol dir que ell és tan gilipolles que no sap protegir la línia. Wifi sucks, cable roolz.

Referent a l'Aznar, jo m'espanto. De vegades diu el mateix que jo en estat d'embriaguesa, no és conya. L'altre dia baixava del Coll de Lilla (havent sortit) que vaig haver de frenar bruscament abans d'un "atenció radar", espero no rebre cap foto.

Senyor Giménez ha dit...

Si veu un radar faci com al Dragon Kahn: miri de sortir guapo a la foto.