======================================================================================================

divendres, de juny 22, 2007

Ai, que ens l'han ben fotuda...

Collons John, crec que t'has deixat la dentadura postissa a casa...

La Jungla de Cristal 4 és la quarta part del que fins ara era la trilogia de capçalera dels gran amants del cinema d'acció dels 80 i 90. Paraulotes, violència que ratlla el gore, escenes d'acció que treuen el singlot i, possiblement, el millor heroi en la história del cinema de mamporros: John McClane.

Ara bé. Segons sembla, La Jungla 4 serà una jungla una mica descafeïnada. Per no ser qualificada com a peli per a majors d'edat, sembla ser que han fet una bona retallada de les paraulotes, el gore i no han tallat el sexe perquè cal dir que sempre ha estat una franquícia molt casta.

I a sobre, en comptes de posar-nos en la direcció a un director amb cara i ulls (fa anys que somio amb una Jungla dirigida per Paul Verhoeven, amb sexe inclòs).
¿Què podem esperar d'una Jungla en què només ens queden en McClane i la promesa de les escenes d'acció més espectaculars dels últims anys?
No ho sé, però està clar que al setembre toca Jungla de Cristal un altre cop.


2 comentaris:

Unknown ha dit...

John McClane es mereix un post molt ampli per a ell mateix. I és una llàstima les contradiccions que hi ha en aquesta darrera entrega de La Jungla.

Per cert, vingui a veure aquesta versió nadalenca.

Senyor Giménez ha dit...

Ha, ha, ja l'havia vist en el seu moment, fantàstica.