======================================================================================================

dilluns, de juny 25, 2007

Gent covard

Hank diu: "no et facis mala sang, noi. Emborratxa't i fot un clau, o fot un clau i emborratxa't.No facis cas dels fills de puta. La vida és així"


Hi ha gent massa covard com per defensar allò que pensa. Hi ha gent que no té pilotes per dir "no" encara que sàpiga que al final serà "sí". Hi ha gent que viu installada en la por, hi ha gent que no sap que per a que et respectin el primer que has de fer és respectar-te i ser fidel a tu mateix, fidel a les teves decisions, fidel a la teva manera de veure les coses. Hi ha gent que no baixa del burro perquè ni tan sols té nassos de pujar-hi. N'hi que es passen el dia posant-se als peus dels qui manen i després es pregunten perquè els trepitgen.Hi ha gent que és així.
Espero poder seguir dient de mi mateix que abans de dir: "ok tio, tu manes" encara sóc capaç de dir el que penso. Si no ho fes, em podriria per dins.
Espero poder seguir dient que jo no sóc així.
Amén.

3 comentaris:

Questionaire ha dit...

Ser valent, a la llarga (i sovint també a la curta) resulta beneficiós per a la salut. Salut!

L'huracà pensador ha dit...

La meva àvia materna (que no es deixava trepitjar) sovint deia: "qui fa el burru li pugen a sobre".

I si li deies que algú "t'havia pujat a sobre", encara a sobre, et fotia una òstia.

Senyor Giménez ha dit...

Una bona òstia, això és el que necessita algun que jo conec (i no és cap dels que sovinteja aquest blog, no es pensin que vull violentar-me amb cap de vostès).
Sóc molt pacífic, però de vegades alguna sí que en repartiria més a gust...