======================================================================================================

divendres, de juny 29, 2007

Odi envers el contestador

Bukakefone?

Ara que abandono Vodafone i exploro els nous horitzons de Yoigo (i que sigui el que nostro senyor vulgui), vull escriure un sentit comiat a la meva estimada amiga cibernètica, la senyora del contestador d'atenció al client:

ADÉU FILLA DE PUTA!

No és que em molesti que sempre em preguntis el mateix (la meva familia i les seves preguntes referents al meu matrimoni i/o la paternitat ja m'han vacunat contra això), no és que em foti la desgana amb que em parles (l'adolescéncia va vacunarme contra l'indiferència femenina), i tampoc es tracta de que sempre em deixis anar un reguitzell inacable d'opcions però sempre falti l'opció que jo realment necessito (la vida, al cap i a la fi, s'hi assembla perillosament a això). El que em molesta és que quan responc les teves preguntes sempre em demostris que estàs tan sorda, que quan dic "este mismo" em diguis que no m'has entés, que quan carraspejo mentre em deixes anar el teu rotllo em contestis "esta opción no está disponible", i el que més em fa enardir és que després de cinc minuts de lluitar contra tu, màquina infernal amb veu de senyora, i quan ja penso que aconseguiré que facis el que vull ("pasarle con un técnico comercial")... aparegui una altra senyora i em digui que "todos nuestros operadores estan ocupados" i que "el tiempo estimado de espera es de un minuto"... i que sempre siguin, com a mínim, cinc!

Senyora veu de Vodafone, me'n vaig amb una altra perquè vosté no em sap oferiri el que em posa a to. Me'n vaig allà on una veu dolça em sàpiga proporcionar la tendresa que necessita la meva línia de telèfon. La deixo a vosté "english rose" i, com l'Alfredo Landa, em lligo a una sueca.

Que gaudeixi parlant amb en Fernando Alonso. Un servidor, ja no pot més.


5 comentaris:

set sota zero ha dit...

Ha aconseguit donar-se de baixa sense que l'ingressin al frenopàtic de Sant Boi? Vostè és un heroi.

L'huracà pensador ha dit...

Renoi, Gimene! El seu estil narratiu guanya amb el temps.
Ara el trobo més florit, i no per això menys punyent, ans al contrari. M'agrada.
(No deu tenir pas un "negre" que li faci la feina?)

Anònim ha dit...

Doncs jo, després de dos anys amb Amena, torno a Vodafone. Ens fan un contracte empreses millor, i a sobre ens renoven tota la flota de mòbils. Suposo que d'aquí un any o dos anirem a movistar, i d'aquí 5 anys tornarem a estar amb amena.

Quan es tracta d'empreses, tots corren per xupar-te el cul. Són una colla de fills de putes.

mrpage ha dit...

Gimene esta en un moment de forma exemplar. Quins farts d'escriure i escriure. Ens té acostumats a un o dos posts al dia, no ens falli ara.

Jo sóc de Movistar i estic obligat a ser-ho un any més com a mínim. El móbil que em van regalar no era del tot "gratuit".

Questionaire ha dit...

Això de la foto, és bukake amb escuma d'afaitar?