======================================================================================================

dissabte, de juny 09, 2007

Psicosi


O com deia Fernando Hierrro, ticoti.

Des de l'esvoranc del Carmel, no hi ha obra sense veïns preocupats. L'Ave s'emporta la palma, provocant esquerdes per allà on passa. El que em pregunto és si la temor de la gent és fundada o no ho és, però perquè dubto? Fàcil. Quan vam comprar el pis en què vivim la meva parella i jo vam viure una situació incòmoda. Havíem de moure un envà i alguns veïns van posar el crit al cel amb l'argument que l'edifici podia caure, tot i que estava ben clar que allò no era un paret mestra i que no passaria res. Finalment vaig donar un cop de puny sobre la taula (en una acte impropi de la meva naturalesa més aviat pacífica) i vam acabar de tirar l'envà. Després he sabut que els mateixos veïns, poc temps abans, havien intentat bloquejar la instal·lació de l'aire condicionat d'un veí perquè no volien que fes un forat de deu centímetres de diàmetre a la paret. L'argument era que l'edifici podia caure. Seran tan idiotes enginyers i arquitectes de les obres públiques com per arriscar-se a un nou Carmel? Hauríem de donar-los un vot de confiança fins i tot quan apareixen esquerdes a casa nostra? No seria divertit veure com s'ensorra la Sagrada Família?

Les preguntes ja estan fetes. El temps ens donarà les respostes.

3 comentaris:

mrpage ha dit...

Per mi es pot ensorrar mig Barcelona, jo visc a Igualada.

Deixant de banda aquesta mostra d'egoisme que m'honora, jo entenc la preocupació que pot causar un forat de 3x3 a sota de casa. Si no hi hagués cap altre solució doncs mira, de perdidos al rio, pero si en tenim una altre que no genera debat i que no té cap risc, perque ens em d'entestar en fer-ho complicat?

Per altre banda hi ha els hipocondriacs i exagerats, per qualsevol cosa ja posen el crit al cel i sempre tenen por de que se'ls ensorri la casa. No siguem tan exagerats ni uns ni altres home!!

Anònim ha dit...

El pare de la meva senyora treballa per a RENFE, i segons ell, sí que se l'estan jugant. S'estan passant els estudis geològics per l'anus, pels seus collons volen un traçat inviable que col·lapsarà mitja ciutat, i les coses s'estan fent a corre-cuita.

Segons ell, un abstencionista convençut, ni amb el PP es feien tant malament les coses.

Jo, m'hi preocuparia.

Unknown ha dit...

Vaig estar treballant setmanes amb la merda del Carmel.

No voldria haver de treballar ara a les runes de la Sagrada Familia.

No crec que siguin tant idiotes de liar-la si no n'estan segur.

El que passa és que han demostrat massa vegades que la classe política és plena d'idiotes.