======================================================================================================

diumenge, de juny 24, 2007

Sant Joan 2007: com mola!

Per Sant Joan, només hi ha una cosa més perillosa que un nen amb una bossa de petards: un pare amb una bossa de petards. Són una colla de mamons que han convertit la passejada del restaurant a casa en una recreació del Gernika que, per sort, només ha massacrat una cosa: les oïdes de la meva estimada i les meves pròpies. La idea de tornar de Poble Nou per la platja no ha estat la millor de la història, però per sort la companyia sempre ho fa tot més agradable.
Sant Joan, una excusa tan bona com qualsevol altra per fer l'idiota i tocar els collons.

Per sort, un cop superat el tràngol, em trobo a casa escoltant un disc que em porta bons records. És el primer disc que recordo haver-me comprat.


Sultans of swing segueix sent un gran tema i Money for Nothing també, encara que ha perdut per a mi gran part del poder que em va fascinar fa tants anys.
Dire Straits, el grup de la meva adolescència.

Al cap i a la fi, aquest Sant Joan no acaba del tot malament.
I ara, minuts musicals de quan la música comercial era una altra cosa:







Memoràndum: l'any que ve, quedem-nos a casa.

5 comentaris:

Questionaire ha dit...

Hi ha fills de meuca que amb l'excusa dels nens i els petards converteixen la revetlla en Kale Borroka. Jo, a aquests, els obligaria a aguantar els petards amb la boca o amb l'"orto", a veure si l'any vinent tornen a tenir ganes de celebrar el Sant Joan.

mrpage ha dit...

Anant de casa meva a una mena de concert que han fet aquí a Igualada em passat per la disco-movil que era plena de canalla i de quillos. Allò ha sigut insuportable, tots els quillos foten petardos prop de la gent, a les entrades de les cases, etc... A un amic li ha anat "metralla" a la cara i s'ha fotut sang. Fills de puta tots. Us haurien de fotre el petardos encesos al cul i que sigui el que Déu vulgui....

Senyor Giménez ha dit...

Al cul o dins del cos cavernós, que fa més gràcia.

mrpage ha dit...

Cert. No tothom hauria de poder tirar petards.

Anònim ha dit...

ODIO Sant Joan.

Raons:

1. Examens.
2. Gilipolles.
3. Gilipolles amb petards.
4. Guiris gilipolles amb petards i borratxos.