======================================================================================================

dimecres, de setembre 19, 2007

Notícies fresques?





Aquest vídeo és un dels que l'altre dia feien servir a Informaticos Telecinco per parlar-nos d'una nova moda: el "metring", o sigui, pujar a l'estrep del vagó i viatjar uns quants metres per fora del metro durant la seva arrencada. També ens parlaven de com alguns joves pugen entre vagons o al final del convoi i viatgen entre parades penjats a l'exterior del tren.
Doncs bé, el problema ve perquè aixó de "nou" no s'ho creuen ni ells. Fa com a mínim dinou anys (o sigui, que em remonto al meu primer any a l'institut) que es practica el que ara en diuen "metring". Jo mateix ho havia arribat a probar amb conseqüències doloroses. On és la novetat llavors? En què ara ho graven amb el mòbil? O potser en què li han posat nom?
Com sempre queda demostrat que, per tenir una visió del món pròxima a la realitat, l'últim que podem fer és mirar les notícies. Si han d'inventar-se les notícies, com a mínim que les ilustrin amb imatges de ties en boles.

5 comentaris:

mrpage ha dit...

És cert el que diu. Tan cert com que és una bona estupidesa això del metring.

set sota zero ha dit...

Sí, ara de fotre's birres a la platja en diuen "botellón", de putejar l'empleat "mobing", etc.

Unknown ha dit...

L'última moda és picar els timbres de les porteries i sortir corrent.

Senyor Giménez ha dit...

Matias Prats i Pedro Piqueras segur que rivalitzen per ser els primers que donen la notícia de l'any: la nova moda entre els adolescents és jugar amb el seu penis fins que ejaculen! I se'n diu "masturbing"!

Questionaire ha dit...

Doncs jo acabo de tornar de Londres i un cop allà pensava que si volen fer això al seu metro han de ser anorèxics, perquè entre el convoi i la paret del túnel hi deu haver quinze centímetres, com a molt.