======================================================================================================

dimecres, de desembre 12, 2007

Sr. Jack Bauer

Estic mirant a dosis dobles diàries la quarta temporada de 24. Segurament és la més patillera de les que he vist fins ara perquè l'argument no s'aguanta per enlloc i la mort de la gran Nina Myers va ser un cop molt dur per a l'èsser maligne que porto dins, però aquesta quarta temporada em té més enganxat que qualsevol de les tres anteriors. Un Jack Bauer totpoderós, un Tony Almeida més looser que mai i una Michelle que amb vestit jaqueta recorda a una dura i morbosa institutriu germànica. I avui, quan he vist com en Jack pelava un comando enemic amb un "descabello" digne d'un mestre del toreig, he recordat totes les coses horribles que ell i només ell és capaç de fer per defensar el seu país de totes aquestes amenaces tan terribles que el sacsegen dia sí i dia també i llavors he pensat...
Que seria meravellós si en la última temporada de les aventures d'en Jack i companyia fos el propi Jack el megalòman que vol donar una lliçó el seu país rebentant cinquanta ciutats a l'hora i portant el caos als carrers de la terra de la llibertat. No seria meravellós? No desitjaríeu més que mai que en Jack se sortís amb la seva? No seria un gran final per a una de les sèries més qüestionables èticament de la història de la televisió?
Sí, Jack, tan de bo algun dia et cobris amb interessos tot allò que has hagut de sacrificar per ser un súper heroi de l'imperialisme ianqui. I que nosaltres ho veiem.


4 comentaris:

Unknown ha dit...

En Jack es deu al seu país.

Senyor Giménez ha dit...

I així li va.

Questionaire ha dit...

Els fills de meuca d'A3 s'ha cruixit l'episodi d'aquesta setmana. Clar, com que era pont...

Unknown ha dit...

La sisena ja ha sortit en DVD.