======================================================================================================

divendres, de gener 04, 2008

Recolzament total

Fa un moment he vist com els conductors d'autobusos de Barcelona estaven concentrats a prop de casa meva, davant dels jutjats de Lluís Companys. La seva causa ja em semblava prou justa tot i que estic patint la seva vaga, però des d'ara n'estic encara més a favor. Normalment les concentracions d'aquest tipus solen tenir un aire massa crispat i les cantarelles amb que donen veu a les seves peticions estan bastant passades de moda. És per això que sentir la manera en què els xofers d'autobús explicaven els seus problemes m'ha semblat tan collonuda: amb aquest tema dels Mojinos Escozíos a tot drap:



El Gimene està amb vosaltres amics conductors, ara entenc la vostra habitual antipatía, tot treballador hauria de tenir dret, com a mínim, a dos dies de festa cada setmana.
A més, proposo derogar la internacional com a himne dels "paries de la terra" i canviar-la per Mi Jefe. Ens donaran pel cul igual, però com a mínim riurem una estona.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan van signar el contracte amb TMB ja sabien el conveni que tindrien. Si ara no els hi agrada, porta. Aixins de clar, la resta també pringuem.

A més, són uns fills de puta. Cada dia agafo el bus a la mateixa hora i el conductor ja em coneix, el saludava cada dia fins que un dia se'm va esgotar la t-jove aquell mateix dia i faltant-me tres putos cèntims per un bitllet senzill, el malparit em va fer baixar de males maneres.

Així rebentin tots.

No cregueu tot el que aquesta gent diu, menteixen més no pas beuen, que ja es dir.

sombretti ha dit...

Buenu, però són més educats que els taxistes o altres col.lectius que es passen el dia conduint. A mi en general em cauen bé.

Senyor Giménez ha dit...

Sr. Gené, parla vostè com un patró. Amb aquesta actitud mai prendrem a sang i foc la seu de la patronal.

Anònim ha dit...

Ei, que a mi no m'interessa calar foc a la patronal, que vaig per autònom petit-propietari!

Senyor Giménez ha dit...

Burgés!

Anònim ha dit...

"Burguesito catalán" em van dir un cop.

Senyor Giménez ha dit...

Com a mínim no van dir-li "burguesito polaco".

A mí un pagès de Saragossa va dir-me que tenia cara de catalán. És evident que per ells això és com dir que tinc cara de fill de puta. Doncs bé, que "con su pan se lo coman".