======================================================================================================

dilluns, de març 03, 2008

El missatge que pot acabar amb un cop de genoll als meus diminuts collons


Un iranià garrepa, condemnat a comprar
124.000 roses a la seva dona

03/03/2008
Teheran –
Telenotícies.cat

La seva dona el va denunciar per garrepa i va exercir el dret
que li reconeix la llei iraniana de reclamar el seu dot com a mesura de
compensació. El resultat és que un tribunal ha condemnat el marit a comprar-li 124.000 roses, que li costaran 133.000 euros. L'home assegura que només pot comprar cinc roses al dia. De moment, però, ja li han embargat un apartament valorat en 42.600 euros, una xifra que dista molt del preu de les flors.

Fa deu anys que la Hengameh i en Shahin es van casar. La dona ha
explicat que "des del principi" es va adonar que el seu marit era "un garrepa".

"Quan anem a un restaurant ni tan sols em vol pagar el cafè", ha
explicat la dona. Cansada de l'avarícia del marit, va decidir denunciar-lo fent
valer la llei iraniana, que estableix que la dona pot reclamar el seu dot durant
el matrimoni i el marit està obligat a lliurar-li.

El resultat és la condemna a comprar 124.000 roses vermelles. Pel
marit, tot plegat és fruit "de les seves amigues milionàries, que li han post
aquesta idea al cap".


Donem gràcies a Alà per les dones alliberades, les que ja no ens reclamen la dot, sinó simplement que ens convertim, de manera vitalícia o temporal, en els seus estimats calçasses, aquells que diem a tot que sí mentres mirem de fer veure que encara mantenim cert control de la situació.
Donem gràcies al moviment feminista que ens ha alliberat d´haver de pagar els cafés als restaurants, que ens ha permés alliberar la maricona ploranera que tots portem dins, que ens ha permés que siguem nosaltres els que triem el model del carret de la criatura i que, a canvi, només ens ha demanat que reconeguem que la menstruació és un càstig diví que demostra la naturalesa tirana i masclista d´un Creador que a nosaltres ens va deixar lliures de tot suplici (com si haver de viure amb una costella menys i el comandament a distància de la tele dominat per la parella fos un plat de bon gust).
Gràcies feministes perquè és per vosaltres que mai cap jutge ens podrà condemnar a comprar 124.000 roses. Els homes podem ser garrepes, però en el món occidental la clau de la caixa fa temps que la tenen elles.
Tot i així, per si de cas, el pròxim cop que un paquistanés us digui "novia guapa, compra rosa un euro", no dubteu, compreu-la. És probable que quan arribeu a casa, la vostra acompayant us demostri que tot i que les dones ja no necessitin res de nosaltres, un detall romàntic encara és capaç d´activar-los el mecanisme que activa el seu instint de la felació. Perquè el feminisme encara no ha pogut, ni podrà, amb l'instint. Amén.

5 comentaris:

mrpage ha dit...

La meva sogra és masclista.

Unknown ha dit...

Sr. Gimene, deixi de fer les lletres tant grans.

set sota zero ha dit...

Una rosa del paki activa l'instint de felació... I un anell de diamants?

Senyor Giménez ha dit...

Doc, estic totalment perdut. Voldria fer servir qualsevol altre format de blog, però si el canvio, la barra lateral em desapareix o, més ben dit, se'm posa a sota de la barra principal. I a sobre el tema de les lletres. Jo volia posar en gran el títol dela notícia, però m'ho ha posat tot igual. Després d'una bona estona he hagut de decidir-me entre arribar escandalosament tard a la feina (això vol dir després que la "jefa") o solucionar el tema de la mida fe la font. He triat el primer. si algú pot ajudar-me amb els meus problemes de format, l'hi agrairé. Per cert, "problema de format" seria un eufemisme tan maco com lamentable per "ese tio tiene rabo pero dice que se siente mujer el muy vicioso". Dir "ese tio tiene un problema de formato" seria molt més d'horari protegit.

Unknown ha dit...

Jo d'informàtica ni papa, però si cal li foto un cop de mà.