======================================================================================================

dilluns, de febrer 12, 2007

Avui em sento Rajoy



Digueu-me fatxa, però deixant de banda si és justa o no la condemna per amenaces a De Juana Chaos, en això sí que estic d'acord amb el PP: l'única cosa que ha de fer si no vol morir és menjar. O no?

5 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo no he jugat mai al Second Life, principalment perquè el trobo una rucada, però sobretot perquè s'ha de pagar.

Així que em plantejo: Al Second Life estan permeses les vagues de fam? S'hi poden escriure articles d'opinió? Es pot formar part d'un grup terrorista? Existeix la democràcia o voten fum com nosaltres?

L'huracà pensador ha dit...

Jo també tinc preguntes: Si De Juana Chaos no sobreviu, se'l podrà condemnar per una altra mort (i ja li'n pesaran 26)? Chaos és un cognom o un comiat? Un basc que decideix no menjar, pot ser considerat un bon basc? De Juana Chaos té alguna cosa a veure amb Manu Chao?

Senyor Giménez ha dit...

¿Chaos no era el grup maligne de les aventures del Superagente 86?

Anònim ha dit...

La gent no s'en dona compte que el Chaos aquest, té 25 assassinats a les seues esquenes. I un tipus així, ha estat a punt de sortir de la presó amb només 18 anys complerts. Quan d'aquí dos anys surti el Henri Parot, que direm? perquè a l'Hipercor no hi havien precisament guardies civils i militars. I quan ens veiem que els del 11M surten amb 20 anys de condemna completa? i el morito de 16 anys que amb vint-i-pocs estarà al carrer?
Ah cony, es que ara ens adonem que hem passat d'un sistema penitenciari passat de rosca com era el de tito paco, a un de broma com l'actual. Fantàstic, anem d'extrem a extrem.

Anònim ha dit...

Per cert, company El Gimene, m'ha ispirat per a escriure un nou mini-article al meu blog.