======================================================================================================

dijous, de març 08, 2007

Aquí hi ha tomàquet?

Lindsay Rijkaard és la de l'abric negre (per cert)

Segons Mundo Deportivo:

Lindsay tiene la belleza de la cultura holandesa basada en el mestizaje. Explosiva, con un fuerte carácter y con las ideas claras, así es la hija mayor del mister, nacida del primer matrimonio del técnico azulgrana y que tiene fijada su residencia en Barcelona.

Lindsay viaja con el primer equipo azulgrana cuando la cita es importante aunque su presencia en los partidos en el Camp Nou es constante. De ahí que la guapísima holandesa tenga entre sus amigos a Ronaldinho y Motta, dos de los más divertidos del vestuario.


Serà aquest el problema? Potser és per això que a en Ronaldinho les cames li fan figa al terreny de joc (d'en Motta no en dic res, perquè sempre li han fet figa les cames i les neurones).

Quan començaran a circular intensament els rumors?

¿Serà aquest humil article un esglaó més de la cadena que formarà aquests rumors infundats? N'estaré orgullós?

Ronaldinho, si us plau, sigui com sigui, deixa el pabelló ben alt, però aquest dissabte a qui volem que et follis és a aquesta banda de fills de puta que vesteixen de blanc. Després, un cop acabat el partit, fes el que vulguis, com si no vols tornar a jugar fins l'any que ve i passar dia i nit enjogassat amb la filla del míster. I ara mira bé aquestes fotos, i després, ATACA!


La colla

L'objectiu

Això sí, a menys que decideixis
esborrar-te del partit com diu la notícia que avancen hores d'ara algunes webs. Això comença a fer pudor de Milan (i no em refereixo només a la mítica marca de gomes d'esborrar)


4 comentaris:

Unknown ha dit...

Ara ja sabem on dribla, regateja i xuta en Ronnie. Té rollo, la filla de Rijkard...

Anònim ha dit...

Aqui el unico fill de puta que hay eres tu maldito bastardo de mierda

Anònim ha dit...

Mikimoto en la galeria de los horrores??

ERES UN PRIMO

Anònim ha dit...

A mi em fa gràcia com la gent sempre parla sense saber res...