======================================================================================================

dimarts, de març 13, 2007

Vergonya

Gràcies als amics d'Endogàmia Virtual he arribat a aquest article de El País.

Sempre ens han dit que els nens aprenen per imitació dels adults, així que el futur no sembla que es presenti gaire esperançador i no serà estrany que cada cop ens trobem amb més joventut com aquesta:

6 comentaris:

L'huracà pensador ha dit...

Molt interessant el seu apunt. L'educació només es pot transmetre des de l'exemple i exigint responsabilitat individual; i em sembla que de totes dues coses anem molt malament...

mrpage ha dit...

Sento vergonya per tot el que està passant. Quin futur ens espera.

Jo també en vaig parlar d'aquest quillo del metro, també linko a una versió doblada del video aqui.

Anònim ha dit...

És possible que cap de nosaltres tingui uns pares exemplars, però no em puc imaginar com deuen ser els d'aquesta canalla. No m'entra al cap.

Unknown ha dit...

De ninyatos com aquest n'hi ha a patades, i si es trobessin més reaccions com la d'aquest home (i perdessin algun que altre dent), la cosa aniria bastant millor.

Moraleja: fem-nos un pla de pensions.

Senyor Giménez ha dit...

Ja en tinc! Yuju!

Pansete ha dit...

Estic d'acord amb en Doc: la via expeditiva no només funciona sinó que és altament pedagògica. Del que es tracta és de que una persona no es converteixi en un fill de la gran puta, com l'Australopithecus aquest del video.
L'únic al que podem aspirar és a gunyar els suficients diners com per no haver de viure en un país incivilitzat ocm aquest.