======================================================================================================

dilluns, d’abril 09, 2007

Help!


Hola amics.


Segur que entre vostès hi ha algú que sap d'informàtica i que està a la última de tot el referent al tema (crec que el Sr. Albert en sap un colló del tema, si la memòria no em falla).
El cas és que he de comprar-me un portàtil, i estic dubtant entre un Samsung i un Dell, que dins les meves modestes possibilitats (encara no ha caigut sobre mi el jou de la riquesa) m'ofereixen dos models molt similars i al mateix preu que em semblen adequats al que necessito. La meva consulta és: davant dos ordinadors exactament iguals d'una i altra marca... per quina opció es decantarien?



Samsung o Dell?

Vet aquí la qüestió.


5 comentaris:

mrpage ha dit...

Un culló no peró alguna cosa sé.
A veure, la meva humil opinió és que Dell es dedica exclusivament a fer ordenadors i Samsung no. Dell va sobradissim d'experiencia en aquest tema i Samsung no.

S'hauria de comparar els dos models en concret i jo això ho faria utilitzant internet. Per exemple li recomano www.dooyoo.es o www.ciao.es. Busca allà les opinions que la gent ha donat de cada model i et serà més fàcil triar.

Si ho hagués de fer jo, Dell. Ara, tots dos t'aniran bé, això segur.

Unknown ha dit...

La senyora Irene Adler m'aconsella que li digui que opti per Dell.

La meva opció és Toshiba (i si fos un modernillo tiquismiquis m'inclinaria per Apple).

Senyor Giménez ha dit...

Ui, jo he estat temptadíssim per Apple, perquè són tan xulus!
Però com que no sé si el PES 6 em funcionaria, em quedo amb PC... (sí, havia el portàtil el necessito per treballar, però de tant en tant una mica de diversió... he, he, he)

Jo també m'inclino per DELL si he de tenir en compte el que he llegit a CIAO, tothom en parla bé. El que passa que sempre que entro a CIAO no sé si els que en parlen bé són gent a sou del fabricant en questió o són usuaris reals.

En quant a les característiques, el Samsung supera el DELL en la targeta gràfica (no gaire rellevant per a mi) i en la velocitat de processador (1,6 un, 1,7 l'altre). Per la resta el DELL em sembla superior (me l'he tunejat a la meva mida a la pàgina de DELL)

Sí, crec que tiraré per DELL.

Senyor Giménez ha dit...

per cert, gràcies a tots tres, sra. Adler inclosa, per descomptat.

Anònim ha dit...

Sobretot no es compri un VolksWagen.