======================================================================================================

dijous, d’abril 05, 2007

Tu i la vida moderna: lligar a l'era del màrqueting

Noi, així no anirem enlloc.

Com que en aquest moment de la meva vida no sento la necessitat de lligar, he decidit regalar-los una estratègia d'última generació - o al menys això m'han assegurat - per tenir l'èxit pràcticament assegurat en el complicat i no sempre satisfactori camí de la seducció.

Sembla que la tàctica ha estat desenvolupada per un expert financer de renom internacional, però la senyoreta que m'ha fet coneixedor d'aquesta nova pràctica no recordava el nom del geni en qüestió, la qual cosa, al cap i a la fi, no ens suposa cap neguit perquè si volen que els digui la veritat, me la bufa. L'important és que funcioni.

La jugada és la següent:

"Quan fa un cert temps que ha entrat en contacte verbal - agradable, si pot ser - amb la senyoreta en qüestió, entregui-li la seva targeta de visita. Acompanyi aquest gest amb aquestes paraules: aquí tens el meu número de telèfon; si tu em dones el teu número et puc assegurar que d'aquí un mes, i no abans, et trucaré per convidar-te a sopar".

Segons aquest gran guru de l'economia i el sexe, qui practiqui la seva estratègia aconseguirà el número de la noia i, més encara, també aconseguirà que en un màxim de 48 hores sigui ella mateixa la que el truqui per practicar sexe d'una manera que poques vegades s'ha vist sobre la faç de la terra i, menys encara, en un habitació on fos vostè un dels implicats en l'acte en qüestió.

El secret? Segons El Mestre es tracta de tres coses.

  1. El que porta a terme aquesta tàctica demostra una gran confiança en el seu producte, cosa que al consumidor sempre li causa confiança.
  2. També s'esdevé que la femella no se sent com un tros de carn que vostè pensa devorar salvatgement en aquell mateix moment, sinó que en veure que vostè serà capaç d'esperar tot un mes a foter-li queixalada a les seves carns se sentirà especialment desitjada i li farà pujar l'autoestima fins a alçades orbitals, i una dona soltera això ho agraeix, i ho agraeix molt.
  3. La tercera part del secret és l'atreviment de la pròpia tàctica: segurament, fins aquell moment, a aquella dona ningú li ha presentat un producte com el que vostè porta entre les cuixes d'una manera tan original i audaç.
I+D+I senyors, la clau del futur.

Espero que els solters presents, tenint en compte que la necessitat de fornicar que tenen aquest mes és la mateixa que tenien el mes passat, no considerin que aquesta és una solució massa a llarg termini. Si fa sis mesos que no follen, poden esperar trenta dies mes.

Endavant senyors, investiguin. Espero que d'aquí un mes puguin enviar-me resultats satisfactoris de la seva investigació.

Salut, i força al canut!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

M'imagino en mig de la sabana africana, un lleó atansant-se a un nyu, tranquilament, i dient:

Aquests són els meus queixals. Si tu vas venint per aquí en el pròxim mes, et garanteixo que en aquest plaç màxim vinc i et desgarro el ventre amb ells.

Senyor Giménez ha dit...

he, he, he

mrpage ha dit...

Si ets gordo també funciona la técnica?

Senyor Giménez ha dit...

La resposta només la té vostè: experimenti!