======================================================================================================

dissabte, de juliol 21, 2007

Tancaran també aquest blog?


Abans que el jutge hagi segrestat també la web de "El Jueves", he pogut "anomenar i desar" la imatge de la portada de la discòrdia, la portada que ha destapat que per molt que pensem el contrari, encara vivim en una Espanya que té una sòlida cimentació feta de merda franquista que, de vegades i cada cop més, provoca alguna fuita de gasos que ens porta una bafarada de l'autèntica ideologia de tants i tants dels que manen o intenten manar. Si una revista satírica no pot riure del poder, en quina mena de país estem? O, com es pregunten a "El Jueves", en quin any vivim?


¿ 20 de Julio de 2007?


Escribimos esta nota el viernes, 20 de Julio de 2007, a las 19h. Tenemos la redacción llena de medios de comunicación que nos preguntan el por qué del secuestro de la revista. No sabemos qué responderles. El Jueves ha publicado decenas, cientos de dibujos sobre la familia real ( y sobre políticos, famosos, la ETA y todo lo que se mueve). Incluso hemos publicado un libro, TOCANDO LOS BORBONES, un tomazo de 350 páginas que recopilaba los dibujos más divertidos.

Somos humoristas gráficos y trabajamos conscientes de que nuestra obligación, lo que nos piden los lectores, es que exploremos el límite de la libertad de expresión. Podemos aceptar que, incluso, en alguna ocasión, lo podamos traspasar . Gajes del oficio. Si nos pasamos para eso están los tribunales pero...¿un secuestro? ¿ la policía recorriendo los quioscos de todo el país retirando nuestra revista? ¿ De verdad escribimos esto el 20 de Julio del 2007?

I jo encara em preguntaria més, segurament no sóc el primer que ho fa enmig de tot aquest merder:

Si no serveixen per riure d'ells, per a què serveixen?

Tot i que al cap i a la fi segur que els amics de "El Jueves" en trauran una lectura positiva de tot això. Segur que els hi va molt bé que les vendes pugin just abans de les vacances. Qui no es consola és perquè no vol.
Ànims.

3 comentaris:

albert ha dit...

El Doctor, vosté i jo hem "tocat" el tema.

El pitjor és que destinin policies a retirar-les del mercat. Patétic.

Té la mà Maria - Reus ha dit...

com les revistes del cor, visita el nostre blog, tenim les millors fotos dels reis dropos

salut i república

Anònim ha dit...

Però vull dir-li que això és molt útil, gràcies per trobar el temps per escriure això.