======================================================================================================

dimecres, de setembre 12, 2007

Tres coses breus

En Jack Bauer ho hagués arreglat ràpid


Abans d'anar a dormir, una entrada més breu que l'anterior (si tenen collons de llegir el post anterior es mereixen una medalla).

Dos temes:

  1. Acabo de veure el primer capítol de "24", i ara comprenc perfectament la idolatria que el Sr. Questionaire sembla professar envers en Jack Bauer. He quedat impressionat per la série i per en Kiefer Sutherland, del que no acabo d'entendre perquè no s'ha convertit mai en l'estrella que es mereixeria ser. Suposo que no és prou guapo. Quan tingui 60 anys serà un secundari imprescindible d'aquells que donen prestigi a qualsevol pel·lícula mediocre. Ara, però, toca "24" i em queden cinc o sis temporades per endavant. Quan acabi ja els hi diré què m'ha semblat.
  2. Visc al costat del parc de la Ciutadella, i no he pogut evitar fer una passejada per la fira de l'11 de setembre, una excusa tan bona com qualsevol altra com perquè els llestos aquests de l'Alter Cola es facin d'or. Tot passejant m'ha vingut al cap una pregunta: ¿perquè als nacionalistes catalans els molesta tant que la gent digui Lérida o Gerona, o que escriguin Cataluña amb Ñ, si després resulta que quan ells escriuen cartells reivindicatius en anglés posen Catalonia enlloc de Catalunya? No té cert regust de contrasentit?
  3. Crec que l'11 de setembre és un dia tan bo com el 12 d'octubre per recomanar aquest fantàstic llibre: Contra las patrias, de Fernando Savater (Ed. Tusquets)

Bona nit i bona sort.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Disfruti de l'arc argumental de les 3 primeres temporades de 24, on es demostra que Jack Bauer és Déu. De fet, em vaig confeccionar una samarreta on deia això.

La quarta i la cinquena temporades estan bé, es deixen veure, però hi manquen coses importants en la saga.

Llàstima que la sisena, després d'aconseguir tants emmies, es converteixi en una temporada mediocre on es veu que hi falten quartos i idees potents.

Narval ha dit...

No només els d'Alter Cola fan negoci amb el catalanisme, també hi ha els del burro i un llarg etcètera. Sembla com oportunista fer pasta amb això, però és que on no arribi el marketing...