======================================================================================================

diumenge, d’octubre 21, 2007

Destins turístics de desembre

Fins i tot els millors necessitem vacances de tant en tant

Al desembre espero poder alliberar-me de l'obsessió malaltissa que està representant la meva actual feina. Si diuen que el camp relaxa, jo els hi puc dir que fer un programa de TV sobre gent que se'n va a viure dos mesos al camp no relaxa gens, ans el contrari.

Per allà pels volts de nadal se suposa que tindré vacances i com que mai he tingut la grandíssima sort de fer les vacances en aquesta època de l'any no sé on ens hi podem atansar la meva senyora i jo per relaxar-nos i oblidar que existeix un món dominat per les vaques i habitat per animals televisius de pelatge variat.

Tenint en compte que la meva opció preferida és Nova York però que acaben de cardar-me 1500 euros per una reparació del cotxe, si us plau, els demano que m'ajudin a trobar un destí per al nostre descans i, si pot ser, que tingui qualitat i bon preu com a denominador principal de les seves virtuts.

Què en pensen?

3 comentaris:

mrpage ha dit...

Jo aquest estiu vaig disfrutar molt de les vacances a Astúries. Si li serveix d'ajuda...

No deixi de visitar Nova York quan pugui, per favor. Jo hi vaig estar fa dos anys i cada cop que hi penso mullo els calçotets.

Questionaire ha dit...

Busqui un lloc càlid, alguna cosa tipus Mojácar, Sevilla, Cadis... O tots tres llocs de tournée!

Unknown ha dit...

Busqui un lloc fred: Praga, Cracòvia o Amsterdam.

Els dos primers són especialment econòmics.