======================================================================================================

diumenge, d’abril 15, 2007

Droga


Sóc un ionqui de Lost, com molts éssers humans en l'actualitat, encara que pel que sembla cada cop en som menys, i estic a punt d'anar al mateix ritme que l'emissió als EEUU. Només em queden dos capítols per haver de patir la tortura d'esperar que el nou episodi s'emeti els dimecres i algun ionqui com jo es curri els subtítols i ho pengi a Internet. Què faré ara? He vist (acompanyat de la meva estimada parella, a la qual he arrossegat en la meva espiral d'adiccions: Lost, House, vi negre i sopa instantània xinesa) tots els capítols de Lost de la primera a la tercera temporada en menys de dos mesos, n'he arribat a veure sis en un sol dia, quatre d'una sola sentada i... ¿com aguantaré set dies d'espera si, a sobre, sóc dels pocs a qui la tercera temporada li sembla interessant (tot i que inferior a les dues anteriors, sí)?

Com va dir Delfin Quishpe, "Dios mío ayudame" i "¡no puede ser! ¡Nooooooooooo!

Això sí, seré un ionqui, però mai tan friki com qui ha fet aquest vídeo:

5 comentaris:

set sota zero ha dit...

A mi em va passar més o menys el mateix amb 24 i Prision Break. He vist la 5a i la 1a temporada, respectivament, en un mes. Cada dia veia 2 o 3 capítols. Necessites la dosi diària.

mrpage ha dit...

Jo com sempre vaig 4 capítols tard.

Perque mai començo les series quan toca?

Perque sempre que m'entero que es bona ja van pel 4 capítol?

Perque em fa tanta mandra baixar-me els 4 primers i empalmar amb els que emeten...

Són tantes preguntes...

Lost la faran a TV3, no? Aquest cop no me la perdo.

Unknown ha dit...

No.

Lost l'emeten per TVE en un estrepitós error de programació: fan una temporada tard, i els fans ja l'hem vist al dia de fer-la per USA.

Per TV3 faran Heroes, quan tots l'haguem vist també. I com sempre, en faran deu episodis amb molta promoció, i a mitja temporada la passaran a les 3 de la matinada del diumenge, i els dos darrers episodis només el fotran al canal 300 quan els roti.

De Lost, aquesta temporada ha perdut molt ritme, però la continuu veient. Crec que la volen finiquitar per la baixa audiència, i d'aquí ve que l'episodi d'en Locke sigui tant revelador.

Em quedo amb Exposee, el capítol absolutament Twilight Zone sobre Nikki i Paulo.

mrpage ha dit...

Aps, veieu com sempre vaig tard i malament...

Bé, doncs miraré Heroes i quan pugui (i vulgui) em foto Lost per la vena.

Senyor Giménez ha dit...

Albert, a mi em passa el mateix. Al principi em resisteixo a seguir la corrent i desprès, a córrer per posar-me al dia.

Doc, l'altre dia vaig veure Exposé i em va agradar molt, el que passa amb aquest episodi és que no sé que hi pinta allà enmig.

Pel que sembla, en Cuse, en Lindelof i l'Abrams estan fins als ous de que la productora vulgui allargar la sèrie, si fos per ells, s'acabaria demà. Creuen, i tenen raó, que el públic vol respostes i no que els facin caminar en cercles. De fet Abrams ja no hi serà en la quarta temporada, que s'olora que podria ser l'última (de fet ja han decidit quan ha d'acabar, però evidentment no ho han fet públic). pel que sembla, els últims 4 o 5 capítols d'aquesta tercera temporada ja aclariran molts enigmes.